'Parelli Team Belgium • Maak al je dromen waar ...'

[:swvar:icon:8:]
  • word zelf instructeur

Wil je jouw horsemanship naar een professioneel level tillen? 

Wie weet is een carrière als Parelli Professional dan wel iets voor jou...

De Parelli Mastery Student-programma's zijn ontworpen om je carrière als Parelli Professional te starten en te ontwikkelen.

Tijd doorbrengen op een Parelli Campus is een ervaring als geen ander die je naar een langdurige carrière in Natural Horsemanship kan leiden.

Op de Parelli Campus heb je meerdere studieniveaus:
 

Pre-master-studenten

Ook als je Level 4 nog niet hebt gehaald, kun je hier op de Parelli Campus komen studeren als Premasterstudent. Premasterstudenten komen op korte termijn naar de campus om dieper in het Parelli Programma te duiken. Als je op zoek bent naar een manier om intensief te trainen in de Parelli-methode, maar je bent nog niet geslaagd voor je Level 4 auditie, dan is dit programma misschien de perfecte keuze voor jou.

 

Opleiding van korte duur

Proefprogramma: dit is een periode van 2 weken waarin je op de Parelli Campus woont en studeert. Na deze periode van twee weken, en een succesvolle evaluatie, mag je doorstromen naar het Vocational Student Program.

Tijdens je proefperiode betaal je een wekelijks bedrag.

Vocation Student programma: na een succesvolle evaluatie van je proefperiode van 2 weken, als je dat wilt, ga je verder met je studie van de Parelli-methode op de campus. Deze beroepsstudenten krijgen de volledige Parelli Campus-ervaring, waarbij ze zich onderdompelen in het reilen en zeilen van paardenverzorging, stalonderhoud, horsemanship en het dagelijkse leven op de campus.

Hoewel het niet verplicht is, is het aangeraden om level 3 te hebben behaald om dit programma te voltooien.

 

Mastery studenten

Mastery Student-mogelijkheden zijn beschikbaar voor diegenen die geslaagd zijn voor hun Level 4 auditie.

Dit programma is de enige weg als je een ​​Parelli Licensed Instructor wil worden.

 

Extern programma: Dit is een studieprogramma van 12 weken en is een vereiste voor degenen die Parelli Professional willen worden. Je moet slagen voor je Level 4 auditie voordat je in aanmerking komt voor dit programma. In dit programma leer je zakelijke vaardigheden, de how-to in alles wat te maken heeft met het aanleren van horsemanship en het onderhoud van faciliteiten.

Intern programma: Nadat een stage met succes is voltooid, kan je doorgaan naar het intern programma. Dit is een studieprogramma van 24 weken op de Parelli Campus.

Stage: Nadat een intern programma met succes is afgerond, kun je doorgaan naar ons stageprogramma. Dit is een studieprogramma van 48 weken op de Parelli Campus waar je Pat Parelli's Apprentice wordt.

Protégé: Nadat een stage met succes is voltooid, kunt u worden geselecteerd om deel te nemen aan Pat Parelli's Protégé-programma. Dit is een studieprogramma van 100 weken op de Parelli Campus waar je onder de vleugels van Pat Parelli zal werken.

 

Meer weten? Je vindt alle meest recente info en data steeds op de website Parelli.com.

 

Moutputstraat 6
9850 Deinze
+32 474 11 88 28

pnhbelgium@gmail.com

Volg ons